härliga tider

jaha.. vaknade idag...  tur va väll de:) åkte sen till amanda. var me henne å hennes granne klara ´¨¨typ hela dan. hehe rätt kul faktiskt:) sen fick vi bullar av klaras mamma:P hehe. efter ett tag åt vi glass med hemma gjord choklad sås mums:) fast innan åt vi pyttipanna.. gott de me;) hehe. men sen var dte bara att kila hemmåt.  Amanda ska sova här idag. imorgon bär det av till småland över helgen på släktträff. fast jag ska åka dit me anna å hennes familj.. det blir väll kul:)
på tisdag ska ja följa me amanda å hennes familj till värmland igen. skit va kuul. bara dte inte regnar :(  jaja det blir fint hoppas ja.. nuskajaggå hejdååå (♥)

Cypern:)

tjobre tjobre!! nu har jag vart på cypern men familjen nystedt å min då.... jätte skönt...
vi åkte hemifrån på natten halv tre. sov ingenting innan. planet gick kl 7 på morgonen.  åkte till benstocken tog bussen därifrån till Arldanda. fick vänta ett tag på planet. det tog ca tre timmar att flyga. när vi kom fram skulle vi hämta alla väskor. det tog as låmg tid. väskorna kom ju aldrig på de där dumma bandet. men efter ca 35 min fick vi åka bussen till vårt hotell. hotellet var väll okej. två stjärnigt men det va braa.... sen har vi mest sola å bada. gjort samma saker varje dag nästan.
en dag när Frida å jag var ute i vattnet ganska långt ut med en madrass såg vi nått blått. vi blev as rädda å trodde de va en manet. vi vet inte om det va det eller bara en stor blå plastpåse. ush ush. vi sprattlade på som fan me bena jaja,, när vi kom lite längre in var det några dykare där. vi skulle försöka åka emellan dem. men en av dykarna kom under våran madrass haha,, jaja strunt samma.

nu är de jätte skönt att vara hemma. fast det tog mer än fyra timmar att flyga hem jajaj... nu skja ja gå hejdååå

sommar sommar sommar : )

äntligen sommar. idag slutade vi jäte tidigt i skolan. typ vid tio för vi hade bara cabaree´ sen fick man gå hem. efter det skulle anna (min kusin) å jag få ansiktsbehandling.vi åkte ner till oasen å träffade en tjej som jobbar där... vi fick både ryggmassage å skalpmassage. även färgning av fransar å bryn. det va as skönt:)
imorgon ska jag titta på studenter jåååååå :)... sen ska jag vara med amanda å hjälpa henne att servera hos hennes granne för hennes granne tar också studenten imorgon... men nu vet ja inte vad jag ska göra.. ska gå iallfall.. tjobree!!

heeeeejj :)

tjobre! idag har jag haft idrottsdag i Ekkängen med hela skolan. gick ganska bra. fick två brons å ett silver. men sen så åkte jag till parken badet me Anna, Ella å en som heter Frida. vi va där typ 6 timmar ungefär. sedan åkte Anna å jag till tuna park för hon skulle titta kläder. efter det var det bara att åka hem. jag åt å duscha å nu ska jag nog gå å sova... tjobree!!!

oj oj

den här dan blev verkligen helknäpp.
det började med träning kl 10. efter det åkte Malvina å jag till Amanda. lite senare kom också Fanny å Cissi.
vi åkte till skjulsta köpte glass å badade. när man köpte tre glassar så fick man en badboll:P   :D
sen åkte vi hem till mig.. spelade lite fotboll.. sen åt jag å dem andra åkte hem.... när ja hade ätiti klart åkte jag till amanda för vi skulle badaa allihoppa igeen. då åkte vi till vilsta. sen så när vi skulle hem var Amanda tvungen att handla choklad för att hon skulle baka. men sen åkte vi hem. fast vi gjorde nått vi inte borde gjort:P ush ush.... fastn det tänker vi inte göra igeen.. det va läskigt... säger ej vad, meeen aaa heeejdåå tjobre

ja just jaa... idag var det premiärdopp för mig:D

hehe oj oj

Tjobre! idag har jag vart i skolan..... hade inte så mycket lektioner som vi skulle haft.. vi fick vara eldiga från två stycken. efter skolan åkte jag hem men sen till amanda.. vi bakade morotskaka mummms!! ska dit igen imorgon å fira henne!
vi åkte sen hem till mig.... (moppe) sen till tuna park... å sedan hem.. fast det hände en sak när vi körde till tuna park fast det säger ja inte haha... Tjobreeee!!!

RSS 2.0